+45 28 76 20 68 jorgenep25@gmail.com
SweetDeal appen version1.0

Sweetdeal version 1.0

App’en var den første udgave hvor alt skulle holdes i en mere babyblå farve og samtidig skulle layoutet være let gennemskueligt.

CTA brugt var den lysegrønne da da den ramte godt med universet og billederne skulle også fremgå tydeligt i app’en da det var her folk oftest blev fanget. ydermere var der fokus på rabatter og hvor mange der have købt hvad.

At binde det hele sammen på farver og fonte, samt at ramme stilen fra hjemmesiden dengang var en stor udfordring da man ofte skal simplificere designet fra en desktop. 

Mobile first er altid det bedste princip at bruge dvs. man går ud fra et godt layout på mobilen og så bygger man på efterfølgende til desktop versionen som man kan give en del mere bling, både fordi hardwaren er stærkere, men også fordi de større skærme giver en bedre mulighed for at lave lækre layouts for features.

Samtidig skulle mobil menuen også gennemtænkes hvad var det vigtigste for brugeren eksempelvis og hvordan får man integreret log ind løsningen god og nemt.  

Billeder af appen som den så ud version 1.0

Kongehuset

CO-CARD TIL APP LANCERING

Ved lanceringen af Kongehusets app i 2013 blev dette go-card produceret som en handout til folk.

KONGEHUSETS APP

Designet af app ikon og selve appen til H. M. Dronningens fødselsdag den 16. april 2013

Hvorfor skal du vælge mig?

Coffee Bean

Personligt

Coffee Bean

Proffesionelt produkt

Coffee Bean

Medbestemmelse

Fordi du får et tidssvarende og proffesionelt design. Du får mere medinflydelse igennem personlig sparring med mig og du får det til bedre priser.

Kontakt mig

Brug formen

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt

    14 + 15 =