+45 28 76 20 68 jorgenep25@gmail.com
Plantebogen

Plantebogen – en begynder guide

D et er bare med at komme i gang, planterne er simpelthen noget af det  mest taknemmelige man kan arbejde med. Planter kræver simpelthen gode betingelser ligesom os for at vokse.

En god huskeregel er at planterne skal have næring vand og lys og så går du ikke helt galt i byen. Herfra begynder der så at blive lidt kompliceret, der er mange jordtyper, måder at spire på, tidspunkter hvor det er rigtigt og mange forskellige angreb af skadedyr, svampe mfl.

Jeg kunne skrive hele bøger om enkelte emner alene, plantebogen er dog tænkt som en form for start guide de generelle gode huskeregler og en blanding af forskellige metoder som jeg har fundet overtid. Du kan bruge den som opslagsværk, nye ideer, eller som en god start ind i en ny verden som i virkeligheden kom før os.

Der er mange overbevisninger, men den bedste er nu bare at gå i gang så du får lidt fejlede forsøg ind under huden og lære af dine fejl så er du allerede godt på vej. Brug en god jord som skiftes minimum en gang om året, vand gerne i underskålen så rødderne skal arbejde lidt mere for at få fingre i vandet det giver en stærkere plante som vokser bedre og husk at undersøge planten behov for lys og vand. Der er meget mere og bogen er i fuld gang så snart den er færdig kan du finde den her.

Kongehuset

CO-CARD TIL APP LANCERING

Ved lanceringen af Kongehusets app i 2013 blev dette go-card produceret som en handout til folk.

KONGEHUSETS APP

Designet af app ikon og selve appen til H. M. Dronningens fødselsdag den 16. april 2013

Hvorfor skal du vælge mig?

Coffee Bean

Personligt

Coffee Bean

Proffesionelt produkt

Coffee Bean

Medbestemmelse

Fordi du får et tidssvarende og proffesionelt design. Du får mere medinflydelse igennem personlig sparring med mig og du får det til bedre priser.

Kontakt mig

Brug formen

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt

    15 + 4 =