+45 28 76 20 68 jorgenep25@gmail.com

Kongehusets go-card til H. M. Dronningens app lancering i 2013

G o-card handout i forbindelse med deres app lancering i 2013. Kortet var i standard Go-card størrelse (105 mm x 148 mm + beskæring og skæremærker). De blev delt ud på forskellige udstillinger og offentligt efter appens frigivelse.

Go-carded var designet til at brugeren skulle forstå hvad appen var ment til intuitivt og sætte brugeren i føresædet. Brugeren skulle engagere sig i appen og prøve de nye spændende funktioner af. b.la. kunnde kunne de indsende deres eget billede til kongehuset, og blev det indsendte billede godkendt ville man kunne se det i galleriet i appen.

Stilen på go-carded var elegant og moderne.

På forsiden en af brugerens egne skud lavet på en måde så der kommer en dybde i billedet og den viser hvordan brugeren tager et billede til dronningens fødselsdag. App ikonet skulle loade for at få brugeren
til at hente appen

Bagsiden skulle vise et inapp billede som skulle give følelsen af appen til brugeren om hvad de kunne forvente og reklamere for appens lancering i både App Store og Google play. En QR kode var brugt for at gøre det nemmere at skanne kortet og gå til den rigtige version af din smartphone om den var IOS eller Android baseret.

Postkortet i pdf format

Kongehuset

Co-card til app lancering

Ved lanceringen af Kongehusets app i 2013 blev dette go-card produceret som en handout til folk.

KONGEHUSETS APP

Designet af app ikon og selve appen til H. M. Dronningens fødselsdag den 16. april 2013

Hvorfor skal du vælge mig?

Coffee Bean

Personligt

Coffee Bean

Proffesionelt produkt

Coffee Bean

Medbestemmelse

Fordi du får et tidssvarende og proffesionelt design. Du får mere medinflydelse igennem personlig sparring med mig og du får det til bedre priser.

Kontakt mig

Brug formen

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt

    3 + 15 =