+45 28 76 20 68 jorgenep25@gmail.com
Kogebogen - designjob.dk

Kogebogen – Bedre mad hver gang!

D enne bog er et projekt i gang og det kom sig af at jeg kan finde masser af opskrift, men de manger altid smag, eller de er skrevet lidt dumt.

Da en af mine bedste egenskaber er at finde et system i ting valgt jeg derfor at gå metodisk til værks. Bogen er de bedste opskrifter jeg har samlet og afprøvet igennem min deby i et køkken.

Jeg lyver ikke når jeg siger at jeg på et tidspunkt lavede cookies 36 gange i streg, eller dengang jeg lignede mit spisbord op med 12 tallerkener med forskellig pandekager. Hvad kan jeg sige udelukkelses metoden men også diverse test af holbarhed og smagsudvikling over tid er vigtige komponenter.

Da jeg også forsøger at leve rent vegetarisk selvom jeg ikke er der helt endnu, lykkes det 90% af tiden og opskrifterne er altså både vegetariske og flexitar venlige mm.

Indholdet i boget er rent baseret på smag og at det skal være værd at gå i køkkent for at lave. Jeg poster lidt teaser billeder og muligvis en opskrift i nær fremtid indtil da må i nøjes med teaseren her.

Coverede er et midlertidigt, men der skal nok komme et rigtigt så snart det er på plads.

 

Nogle af de billede som muligvis kommer til at indgå i bogen

Kongehuset

CO-CARD TIL APP LANCERING

Ved lanceringen af Kongehusets app i 2013 blev dette go-card produceret som en handout til folk.

KONGEHUSETS APP

Designet af app ikon og selve appen til H. M. Dronningens fødselsdag den 16. april 2013

Hvorfor skal du vælge mig?

Coffee Bean

Personligt

Coffee Bean

Proffesionelt produkt

Coffee Bean

Medbestemmelse

Fordi du får et tidssvarende og proffesionelt design. Du får mere medinflydelse igennem personlig sparring med mig og du får det til bedre priser.

Kontakt mig

Brug formen

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt

    1 + 2 =